APA:
کپیپوررضا، جواد، ادریس، محمدعلی، خسروی نیا، حشمت اله، و آقایی، علی. (1383). اثر افزودنی های بستر جوجه های گوشتی بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آن. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(3)، 163-169. SID. https://sid.ir/paper/15003/fa
Vancouver:
کپیپوررضا جواد، ادریس محمدعلی، خسروی نیا حشمت اله، آقایی علی. اثر افزودنی های بستر جوجه های گوشتی بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آن. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(3):163-169. Available from: https://sid.ir/paper/15003/fa
IEEE:
کپیجواد پوررضا، محمدعلی ادریس، حشمت اله خسروی نیا، و علی آقایی، “اثر افزودنی های بستر جوجه های گوشتی بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی آن،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 3، pp. 163–169، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15003/fa