Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

759
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 36

چکیده

 سورگوم جارویی یکی از انواع گیاه سورگوم می باشد. از گیاه سورگوم جارویی برای تولید جارو استفاده می شود به این ترتیب که ابتدا دانه های آن ریخته شده و با بستن ساقه های آن جارو تهیه می شود. پس از تهیه جارو مقادیر زیادی دانه به عنوان پسماند باقی می ماند که مقداری از آنرا به عنوان خوراک دام استفاده کرده و مابقی را می سوزانند. نشاسته منبع اصلی کربوهیدرات های ذخیره شده در دانه های سورگوم جارویی است که حدود (75-70)% از وزن دانه را تشکیل می دهد که از آن بعنوان سوبسترا برای هیدرولیز و تولید شربت قند و اتانول می توان استفاده کرد. پس از پیش تیمار با سود و حذف پروتیین های ممانعت کننده, هیدرولیز آنزیمی نشاسته موجود در دانه های سورگوم جارویی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور از آنزیم های آلفا آمیلاز مقاوم حرارتی و آمیلوگلوکوزیداز استفاده شد. برای یافتن شرایط بهینه هیدرولیز نیز از تکنیک RSM و نرم افزار DESIGN EXPERT استفاده گردید که این نرم افزار توانست با دقت بالایی هیدرولیز آنزیمی دانه های سورگوم جارویی را مدل سازی و شرایط بهینه را پیش بینی نماید. سپس در شرایط بهینه به محلول حاصله مخمر (که در این آزمایش ها ساکارومایس سروزیه می باشد) اضافه گردید. همچنین مواد دیگری نیز که به عنوان منبع ازتی و... برای رشد مخمر نیاز است به محلول اضافه شد تا عملیات تخمیر انجام و اتانول تولید گردد همچنین پس از بهینه سازی, تولید آنزیمی قندهای ساده از سورگوم جارویی با شبکه عصبی پس از انتشار پیشخورشبیه سازی شد. میزان سورگوم و آنزیم های آلفا آمیلاز و آمیلوگلیکوزیداز به عنوان ورودی شبکه عصبی و میزان قندهای ساده تولید شده به عنوان خروجی شبکه عصبی در نظر گرفته شد. تعداد گذر, تعداد لایه های پنهان و تعداد نرون در هر لایه پنهان شبکه عصبی برای رسیدن به بهترین عملکرد, بهینه شد. با توجه به نتایج بدست آمده, تطابق بسیار مطلوبی بین داده های تجربی و مقادیر پیش بینی شده حاصل گردید. لذا از شبکه عصبی می توان به عنوان ابزار قدرتمند برای شبیه سازی فرایند هیدرولیز آنزیمی دانه های سورگوم جارویی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربان فرحی، امیرحسین، نجف پور، قاسم، قریشی، علی اصغر، نریمانی، مهسا، معصومی، مجتبی، و اصفهانیان، مهری. (1392). تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط. مهندسی شیمی ایران، 12(71)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/150657/fa

    Vancouver: کپی

    قربان فرحی امیرحسین، نجف پور قاسم، قریشی علی اصغر، نریمانی مهسا، معصومی مجتبی، اصفهانیان مهری. تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1392؛12(71):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/150657/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین قربان فرحی، قاسم نجف پور، علی اصغر قریشی، مهسا نریمانی، مجتبی معصومی، و مهری اصفهانیان، “تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط،” مهندسی شیمی ایران، vol. 12، no. 71، pp. 29–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/150657/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا