APA:
کپیقربان فرحی، امیرحسین، نجف پور، قاسم، قریشی، علی اصغر، نریمانی، مهسا، معصومی، مجتبی، و اصفهانیان، مهری. (1392). تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط. مهندسی شیمی ایران، 12(71)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/150657/fa
Vancouver:
کپیقربان فرحی امیرحسین، نجف پور قاسم، قریشی علی اصغر، نریمانی مهسا، معصومی مجتبی، اصفهانیان مهری. تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1392؛12(71):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/150657/fa
IEEE:
کپیامیرحسین قربان فرحی، قاسم نجف پور، علی اصغر قریشی، مهسا نریمانی، مجتبی معصومی، و مهری اصفهانیان، “تعیین شرایط بهینه تولید شربت قند از دانه های جارو و شبیه سازی آن با شبکه عصبی و تولید اتانول در این شرایط،” مهندسی شیمی ایران، vol. 12، no. 71، pp. 29–36، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/150657/fa