مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,715
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روغن قنادی و نامیزه کننده (SSL) بر بیاتی نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 383 | صفحه پایان 390

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر روغن قنادی و نامیزه کننده سدیم استئاریل لاکتیلات (SSL) در به تاخیر انداختن بیاتی نان بربری مورد بررسی قرار گرفت. روغن قنادی در سه سطح 2, 3 و 4 درصد و نامیزه کننده در سطح 0.5 و یک درصد آرد استفاده شد. تیمارهای مورد بررسی عبارت از نان شاهد (بدون روغن قنادی و نامیزه کننده), نان حاوی فقط روغن قنادی, نان حاوی فقط نامیزه کننده و نان دارای 0.5 درصد نامیزه کننده و 3 درصد روغن قنادی بودند. برای تمام تیمارهای تهیه شده, آزمون های حسی و بیاتی انجام شد. نتایج حاصل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جهت مقایسه میانگین ها از آزمون دانکن در سطح آماری 5 درصد (a=0.05) استفاده شد. یافته های پژوهش نشان می دهد که نان های حاوی نامیزه کننده و روغن قنادی از نظر ویژگی های حسی تفاوت معنی داری با هم دارند و تیمار حاوی 0.5 درصد نامیزه کننده و 3 درصد روغن قنادی دارای بیشترین امتیاز کیفی است. هم چنین افزودن نامیزه کننده و روغن قنادی با هم به خمیر میزان بیاتی اندازه گیری شده توسط دستگاه, ارزیابی بافت (اینستران) را به طور معنی داری کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبری، مسعود، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1387). تاثیر روغن قنادی و نامیزه کننده (SSL) بر بیاتی نان بربری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 383-390. SID. https://sid.ir/paper/15114/fa

    Vancouver: کپی

    قنبری مسعود، شاهدی باغ خندان محمد. تاثیر روغن قنادی و نامیزه کننده (SSL) بر بیاتی نان بربری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):383-390. Available from: https://sid.ir/paper/15114/fa

    IEEE: کپی

    مسعود قنبری، و محمد شاهدی باغ خندان، “تاثیر روغن قنادی و نامیزه کننده (SSL) بر بیاتی نان بربری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 383–390، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15114/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button