APA:
کپیقنبری، مسعود، و شاهدی باغ خندان، محمد. (1387). تاثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 327-333. SID. https://sid.ir/paper/15116/fa
Vancouver:
کپیقنبری مسعود، شاهدی باغ خندان محمد. تاثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):327-333. Available from: https://sid.ir/paper/15116/fa
IEEE:
کپیمسعود قنبری، و محمد شاهدی باغ خندان، “تاثیر دما و زمان پخت بر کیفیت و سرعت بیاتی نان تافتون،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 327–333، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15116/fa