APA:
کپیمجذوبی، مهسا، و فرحناکی، عسگر. (1387). تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تاثیر دما و فشار تنشی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 335-347. SID. https://sid.ir/paper/15119/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر. تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تاثیر دما و فشار تنشی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):335-347. Available from: https://sid.ir/paper/15119/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، و عسگر فرحناکی، “تغییرات خواص فیزیکوشیمیایی و ساختار مولکولی نشاسته گندم تحت تاثیر دما و فشار تنشی بالا،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 335–347، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15119/fa