APA:
کپیناظم، کوروش، روزبهان، یوسف، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1387). ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(43 (ب))، 495-505. SID. https://sid.ir/paper/15124/fa
Vancouver:
کپیناظم کوروش، روزبهان یوسف، شجاع الساداتی سیدعباس. ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(43 (ب)):495-505. Available from: https://sid.ir/paper/15124/fa
IEEE:
کپیکوروش ناظم، یوسف روزبهان، و سیدعباس شجاع الساداتی، “ارزش غذایی تفاله مرکبات (لیمو و پرتقال) عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا (Neurospora sitophila)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 43 (ب)، pp. 495–505، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15124/fa