مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های مصرف کننده اسیدلاکتیک در شکمبه گاو و اثر آنها در کنترل اسیدوز در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 71

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر جداسازی و شناسایی باکتریهای مصرف کننده اسیدلاکتیک و بررسی پتانسیل آنها در کنترل اسیدوز شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهی بود. مایع شکمبه از سه راس گاو هلشتاین جمع آوری گردید و جداسازی باکتری با استفاده از محیط کشت اختصاصی صورت گرفت. خصوصیات جدایه ها بر اساس شکل و رنگ آمیزی گرم, تولید ایندول, فعالیت کاتالازی و تخمیر برخی قندها بررسی شد. شناسایی جدایه ها با استفاده از توالی یابی نوکلئوتیدی انجام گرفت.نتایج توالی یابی نشان داد که جدایه ها بیشترین خویشاوندی را با مگاسفرا السدنی DSM20460 داشتند. در مرحله بعد اثر جدایه ها بر کاهش اسیدلاکتیک و کنترل pH در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. مقدار یک گرم خوراک سریع التخمیر و 10 میلی لیتر مایع شکمبه درون ویال های شیشه ای قرار داده شد و از هر جدایه دو دوز 5/0 و 1 میلی لیتر به هرکدام تلقیح شد. ویال ها به مدت 6 ساعت در انکوباتور قرار گرفتند. تولید گاز, pH و اسیدلاکتیک هر نمونه اندازه گیری شد. استفاده از باکتری, غلظت اسیدلاکتیک را کاهش و تولیدگاز و pH را افزایش داد (0.0001> p). نتایج نشان داد باکتریهای مصرف کننده اسیدلاکتیک, پتانسیل کنترل اسیدوز شکمبه ای را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صدیقی وثاق، رضا، و علیپور، داریوش. (1395). جداسازی و شناسایی باکتری های مصرف کننده اسیدلاکتیک در شکمبه گاو و اثر آنها در کنترل اسیدوز در شرایط آزمایشگاهی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 12(2 (پیاپی 33) )، 65-71. SID. https://sid.ir/paper/152183/fa

    Vancouver: کپی

    صدیقی وثاق رضا، علیپور داریوش. جداسازی و شناسایی باکتری های مصرف کننده اسیدلاکتیک در شکمبه گاو و اثر آنها در کنترل اسیدوز در شرایط آزمایشگاهی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 33) ):65-71. Available from: https://sid.ir/paper/152183/fa

    IEEE: کپی

    رضا صدیقی وثاق، و داریوش علیپور، “جداسازی و شناسایی باکتری های مصرف کننده اسیدلاکتیک در شکمبه گاو و اثر آنها در کنترل اسیدوز در شرایط آزمایشگاهی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 12، no. 2 (پیاپی 33) ، pp. 65–71، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152183/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button