APA:
کپیاصغری مرجانلو، ابوالفضل، مستوفی، یونس، شعیبی، شهرام، و مقومی، مهشاد. (1387). تاثیر اسانس ریحان بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت فرنگی (سلوا). گیاهان دارویی، 8(29)، 131-139. SID. https://sid.ir/paper/15239/fa
Vancouver:
کپیاصغری مرجانلو ابوالفضل، مستوفی یونس، شعیبی شهرام، مقومی مهشاد. تاثیر اسانس ریحان بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت فرنگی (سلوا). گیاهان دارویی[Internet]. 1387؛8(29):131-139. Available from: https://sid.ir/paper/15239/fa
IEEE:
کپیابوالفضل اصغری مرجانلو، یونس مستوفی، شهرام شعیبی، و مهشاد مقومی، “تاثیر اسانس ریحان بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توت فرنگی (سلوا)،” گیاهان دارویی، vol. 8، no. 29، pp. 131–139، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15239/fa