مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,793
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

846
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم آنتی اکسیدان کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 مقدمه: استفاده از فیلم های آنتی اکسیدان روشی موثر در کنترل فساد شیمیایی در مواد غذایی است.هدف: هدف این مطالعه, تهیه فیلم آنتی اکسیدان کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور و ارزیابی خصوصیات آن در شرایط آزمایشگاهی است.روش بررسی: فیلم کیتوزان به روش کاستینگ تهیه گردید و اثرات غلظت های 0, 0.5, 1 و 2 درصد عصاره بر روی ویژگی های مکانیکی, رنگ [(*L (شفافیت, (قرمزی (*a), زردی (*b)], آنتی اکسیدان, درصد تورم و محتوای تام فنلی فیلم, ارزیابی شد.نتایج: به طور کلی مقاومت در برابر پارگی فیلم کیتوزان تحت تاثیر میزان عصاره بود و در عصاره 2 درصد, بهترین میزان یعنی مشابه مقاومت در برابر پارگی فیلم کیتوزان خالی را نشان داد. بالاترین میزان کشش در فیلم حاوی عصاره 0.5 درصد گزارش شد. اضافه کردن عصاره ضمن تغییر شاخص های شفافیت, قرمزی و زردی رنگ, موجب تولید فیلم های رنگی شد. قدرت آنتی اکسیدان فیلم کیتوزان حاوی عصاره به دلیل غنی بودن عصاره از ترکیبات فنلی, بسیار قابل توجه بود. این خصوصیت متاثر از میزان عصاره بوده و در عصاره (73.58 درصد) 5.0, (93.61 درصد) 1 و 2 درصد (14.75 درصد) نسبت به گروه کنترل (21.43 درصد) افزایش معنی داری نشان داد. (0.05>p). نتایج آزمون محتوای تام فنلی و درصد تورم نشان از افزایش میزان هر دو ویژگی در اثر اضافه شدن عصاره داشت.نتیجه گیری: خصوصیات فیلم کیتوزان کاملا متاثر از میزان عصاره مورد استفاده داشت و در مجموع موجب بهبود خصوصیات آنتی اکسیدان و فنل کل فیلم کیتوزان شد. چنین فیلم هایی بسیار مناسب برای استفاده در مواد غذایی هستند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی، مهران، تاجیک، حسین، رضوی روحانی، سیدمهدی، ارومیه ای، عبدالرسول، ملکی نژاد، حسن، و قاسم مهدی، هادی. (1391). تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم آنتی اکسیدان کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور. گیاهان دارویی، 11(42)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/15301/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی مهران، تاجیک حسین، رضوی روحانی سیدمهدی، ارومیه ای عبدالرسول، ملکی نژاد حسن، قاسم مهدی هادی. تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم آنتی اکسیدان کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور. گیاهان دارویی[Internet]. 1391؛11(42):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/15301/fa

    IEEE: کپی

    مهران مرادی، حسین تاجیک، سیدمهدی رضوی روحانی، عبدالرسول ارومیه ای، حسن ملکی نژاد، و هادی قاسم مهدی، “تهیه و ارزیابی خصوصیات فیلم آنتی اکسیدان کیتوزان حاوی عصاره دانه انگور،” گیاهان دارویی، vol. 11، no. 42، pp. 43–52، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15301/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button