مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پاپاورین بر فرآیند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 61

چکیده

 مقدمه: گلایکه شدن یک واکنش غیر آنزیمی است که با واکنش قند با گروه های آمین پروتئین شروع می شود. در مرحله اولیه گلایکه شدن سنتز ترکیبات حد واسط آمادوری رخ می دهد و در مرحله پایانی پس از یک سلسله واکنش های پیچیده و برگشت ناپذیر محصولات پیشرفته گلایکه شدن (AGE) ایجاد می شود.هدف: بررسی اثر پاپاورین برفرایند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی.روش بررسی: در این مطالعه آلبومین سرم انسان همراه با گلوکز و در حضور غلظت های مختلف پاپاورین به مدت 42 روز در دمای 37 درجه سانتی گراد تیمار شد. همچنین HSA به تنهایی به عنوان نمونه کنترل و همراه با گلوکز به عنوان نمونه گلایکه و بدون قند در حضور غلظت های مختلف پاپاورین تحت همان شرایط نگهداری شد. سپس نمونه ها با دورنگنمایی دورانی, فلورسانس و اسپکتروسکوپی فرابنفش بررسی شد.نتایج: گلایکه شدن آلبومین سرم با افزایش غلظت پاپاورین بیشتر می شود. نمونه های دارای پاپاورین و گلوکز تغییرات بیشتری در ساختار دوم, فلورسانس وابسته به محصولات AGE و تعداد لیزین آزاد نسبت به نمونه گلایکه و کنترل نشان می دهند.نتیجه گیری: در گلایکه مارپیچ آلفا و صفحات بتا به ترتیب 5.7 درصد کاهش و 3.1 درصد افزایش نسبت به کنترل نشان می دهد. گلایکه 14.2 درصد فلورسانس بیشتر نسبت به کنترل نشان می دهد. تعداد لیزین آزاد برای گلایکه 8 درصد نسبت به کنترل کاهش نشان می دهد. در نمونه های دارای پاپاورین و قند تمامی این موارد بیشتر تغییر می کند. به نظر می رسد پاپاورین با تغییر در آلبومین سبب شده لیزین های بیشتری با قند تماس پیدا کنند و لذا گلایکه شدن زیاد شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدزاده، علیرضا، فیضی، محمد، و غفارزادگان، رضا. (1391). بررسی اثر پاپاورین بر فرآیند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی. گیاهان دارویی، 11(42)، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/15306/fa

    Vancouver: کپی

    احمدزاده علیرضا، فیضی محمد، غفارزادگان رضا. بررسی اثر پاپاورین بر فرآیند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی. گیاهان دارویی[Internet]. 1391؛11(42):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/15306/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا احمدزاده، محمد فیضی، و رضا غفارزادگان، “بررسی اثر پاپاورین بر فرآیند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی،” گیاهان دارویی، vol. 11، no. 42، pp. 53–61، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15306/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button