مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,030
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 بطور کلی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا نقش کلیدی را در شکل و ساختار گلوتن بازی می کنند و ارتباط تنگاتنگی با کیفیت گندم دارند. تنوع در الگوهای باندی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا, جهت بررسی کیفیت نانوایی 80 رقم و لاین سنتتیک توسط الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید سدیم دودسیل سولفات 10%, بررسی شد.  26ترکیب زیرواحدی شامل 15 آلل مختلف در بین این ارقام شناسایی شدند, که بیشترین فراوانی در مکان Glu-A1 مربوط به زیر واحد *2(41.25%) و در مکان Glu-B1 مربوط به زیر واحد 8+7 (45%) و در مکان Glu-D1 مربوط به زیر واحد 10+5 (48.75%) بود, همچنین زیر واحد 12+***2 که برای اولین بار از پاکستان گزارش شد, در 7 لاین سنتتیک مشاهده شد. آزمون ارتفاع رسوب, جهت بررسی اثرمکان ژنی Glu1 روی کیفیت نانوایی انجام گرفت, نتایج نشان داد که آلل های *2, 10+5 و 18+17 به ترتیب با فراوانی های 41.25, 48.75 و 18.75 درصد بیشترین تاثیر مثبت و آلل نول با فراوانی 43.75 درصد بیشترین تاثیر منفی را روی ارتفاع رسوب داشته و همبستگی معنی داری با ارتفاع رسوب داشتند. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که زیرواحدهای 10+5, 18+17 و 8+7, به ترتیب وارد مدل شده و در مجموع, 31.4% تغییرات در ارتفاع رسوب را توجیه می کنند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاتحی، فواد، ملکی، محمود، صلواتی، افشین، بی همتا، محمدرضا، زالی، عباسعلی، و حسین زاده، عبدالهادی. (1387). تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/153803/fa

    Vancouver: کپی

    فاتحی فواد، ملکی محمود، صلواتی افشین، بی همتا محمدرضا، زالی عباسعلی، حسین زاده عبدالهادی. تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/153803/fa

    IEEE: کپی

    فواد فاتحی، محمود ملکی، افشین صلواتی، محمدرضا بی همتا، عباسعلی زالی، و عبدالهادی حسین زاده، “تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 43–52، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/153803/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button