APA:
کپیفتاحی مقدم، جواد، سیدقاسمی، سیده الهام، و معدنی، صغری. (1396). اثر پنج پایه بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه ی نارنگی رقم جدید یاشار طی مراحل رسیدن. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 24(2)، 109-123. SID. https://sid.ir/paper/155727/fa
Vancouver:
کپیفتاحی مقدم جواد، سیدقاسمی سیده الهام، معدنی صغری. اثر پنج پایه بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه ی نارنگی رقم جدید یاشار طی مراحل رسیدن. پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1396؛24(2):109-123. Available from: https://sid.ir/paper/155727/fa
IEEE:
کپیجواد فتاحی مقدم، سیده الهام سیدقاسمی، و صغری معدنی، “اثر پنج پایه بر ویژگی های فیزیکی, مکانیکی و شیمیایی میوه ی نارنگی رقم جدید یاشار طی مراحل رسیدن،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 24، no. 2، pp. 109–123، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155727/fa