مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره الکلی فلفل سیاه، قرمز و آویشن شیرازی بر مهار آنزیم DNase استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 21

چکیده

 مقدمه: آنزیمDNase  یکی از شاخصه های تشخیصی و بیماری زایی در باکتری استافیلوکوکوس اورئوس است. عصاره های گیاهی به روش های مختلف اثر مهاری بر روی این باکتری دارند.هدف: این تحقیق با هدف بررسی اثرات مهاری غلظت های کمتر از بازدارندگی رشد عصاره های الکلی فلفل سیاه, فلفل قرمز و آویشن شیرازی بر روی رشد و فعالیت DNase استافیلوکوکوس اورئوس انجام شد.روش بررسی: ابتدا سویه استاندارد استافیلوکوکوس اورئوس را تهیه کردیم, سپس فلفل سیاه, فلفل قرمز و آویشن شیرازی را پس از تایید از باغ کشاورزی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان تهران تهیه کردیم. عصاره الکلی هر سه گیاه به نسبت 1 به 5 توسط اتانل 96 درجه تهیه شد. از روش رقت در آگار یا آبگوشت در محیط مولر هینتون برای تعیین کمترین رقت مهاری رشد استفاده شد. رشد باکتری در مجاورت رقت های 1.2 تا 1.64  از کمترین رقت مهاری رشد هر یک از عصاره ها در محیط مولر هینتون به مدت 24 ساعت بررسی شد.نتایج: عصاره هر سه گیاه منجر به مهار رشد استافیلوکوکوس اورئوس شدند. رقت های 1.64 و 1.32 از عصاره الکلی آویشن و رقت های 1.16, 1.32 و 1.64 از فلفل سیاه و قرمز منجربه مهار آنزیم DNase در مقایسه با شاهد بدون عصاره شدند.نتیجه گیری: می توان چنین نتیجه گیری کرد که عصاره این گیاهان علاوه بر اثر از طریق غشای باکتری که در بررسی های قبلی نیز تایید شده, احتمالا باید بر روی سنتز آنزیمی باکتری نیز نقش داشته باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زرین قلم مقدم، مریم، ستاری، مرتضی، زرین قلم مقدم، جلال، و رضازاده، شمسعلی. (1386). اثر عصاره الکلی فلفل سیاه, قرمز و آویشن شیرازی بر مهار آنزیم DNase استافیلوکوکوس اورئوس. گیاهان دارویی، 6(24)، 17-21. SID. https://sid.ir/paper/15634/fa

Vancouver: کپی

زرین قلم مقدم مریم، ستاری مرتضی، زرین قلم مقدم جلال، رضازاده شمسعلی. اثر عصاره الکلی فلفل سیاه, قرمز و آویشن شیرازی بر مهار آنزیم DNase استافیلوکوکوس اورئوس. گیاهان دارویی[Internet]. 1386؛6(24):17-21. Available from: https://sid.ir/paper/15634/fa

IEEE: کپی

مریم زرین قلم مقدم، مرتضی ستاری، جلال زرین قلم مقدم، و شمسعلی رضازاده، “اثر عصاره الکلی فلفل سیاه, قرمز و آویشن شیرازی بر مهار آنزیم DNase استافیلوکوکوس اورئوس،” گیاهان دارویی، vol. 6، no. 24، pp. 17–21، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15634/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button