مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سرعت های واکنش لیگنین زدایی در مرحله نهایی خمیرسازی کرافت از باگاس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 در این مطالعه, سرعت های واکنش لیگنین زدایی مرحله نهایی خمیرسازی کرافت از باگاس مورد مطالعه قرار گرفته است. خمیرسازی کرافت تحت شرایط: قلیای فعال 14.11 درصد (برحسب هیدروکسید سدیم و بر اساس وزن خشک ماده اولیه), سولفیدیته 25.11 درصد و نسبت لیکور به ماده اولیه 20 به 1 انجام شد. 3 دمای بیشینه پخت 85, 70 و 55 درجه سانتی گراد و زمان واکنش 0-720 دقیقه (بسته به دمای بیشینه) انتخاب گردید. مقدار اولیه لیگنین کلاسون و لیگنین محلول در اسید باگاس به ترتیب برابر با 19.23 و 1.87 درصد تعیین شد. نتایج نشان داد که سرعت لیگنین زدایی با توجه به بازده لیگنین بر اساس وزن خشک ماده اولیه از یک واکنش مرتبه یک پیروی می نماید و می توان لیگنین زدایی در باگاس را حداقل به سه فاز تقسیم نمود. میزان ثابت سرعت مرحله آخر لیگنین زدایی با تغییر دمای بیشینه پخت, تغییر می کرد. ثابت سرعت برای سه دمای بیشینه پخت 85, 70 و 55 درجه سانتی گراد به ترتیب 1.6´103 min-1,1.5´103 min-1  و1.4´103 min-1  تعیین گردید. انرژی فعال سازی لیگنین زدایی برای فاز نهایی در حدود 4.27 کیلوژول بر مول محاسبه شد. مقدار لیگنین خمیر در نقاط تلاقی فازهای دوم و سوم در سه دمای پخت 85, 70 و 55 درجه سانتی گراد به ترتیب برابر با 4.66, 5.21 و 6.17 درصد به دست آمد. بنابراین درصد لیگنین موجود در خمیر در نقاط تلاقی تابع درجه حرارت خمیرسازی است و با افزیش دمای پخت, کاهش می یابد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی فیروزآبادی، محمدرضا، و روشناسان، جلیل. (1390). بررسی سرعت های واکنش لیگنین زدایی در مرحله نهایی خمیرسازی کرافت از باگاس. پژوهش های علوم و فناوری چوب و جنگل، 18(3)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/156751/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی فیروزآبادی محمدرضا، روشناسان جلیل. بررسی سرعت های واکنش لیگنین زدایی در مرحله نهایی خمیرسازی کرافت از باگاس. پژوهش های علوم و فناوری چوب و جنگل[Internet]. 1390؛18(3):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/156751/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا دهقانی فیروزآبادی، و جلیل روشناسان، “بررسی سرعت های واکنش لیگنین زدایی در مرحله نهایی خمیرسازی کرافت از باگاس،” پژوهش های علوم و فناوری چوب و جنگل، vol. 18، no. 3، pp. 1–13، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/156751/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button