مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,202
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

968
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 مقدمه: گونه Ganoderma lucidum متعلق به خانواده Ganodermataceae یکی از قارچ های دارویی شناخته شده است, که دارای خواص دارویی مختلفی چون: کاهش فشار و قند خون, تقویت سیستم ایمنی, خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی می باشد.هدف: با توجه به خواص دارویی متعدد نسبت داده شده به این قارچ و کمبود تحقیقات پیرامون Ganoderma lucidum ایرانی این مطالعه انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه خواص آنتی باکتریال عصاره آبی Ganoderma lucidum با چهار غلظت (500, 250, 125, 50 میلی گرم در میلی لیتر) علیه سه گونه باکتری استاندارد گرم مثبت Bacillus subtilis,Staphylococcus aureus,Entrococcus feacalis  و دو گونه باکتری استاندارد گرم منفیPseudomonas aeroginosa  وEscherichia coli  به روش Disk diffusion مورد بررسی قرار گرفت. پلی ساکاریدهای تام موجود در عصاره آبی با روش فنول سولفوریک اسید اندازه گیری شد و جهت تعیین و شناسایی کیفی قندهای موجود در عصاره آبی از گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد.نتایج: نتایج نشان داد که این عصاره دارای خواص ضدباکتریایی بر علیه باکتری گرم منفیPseudomonas aeroginosa  در غلظت 500 میلی گرم در میلی لیتر می باشد. میزان پلی ساکارید تام در عصاره آبی 37.751mg/g تعیین شد و مونوساکاریدهای موجود در عصاره شناسایی شدند.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده در این تحقیق, این گونه به میزان قابل توجهی پلی ساکارید در ساختمان سلولی خود دارد که از آن می توان جهت مصارف دارویی منسوب به پلی ساکارید بهره جست, ولی جهت مصارف ضدباکتریایی به علت خاصیت ضعیف مهار رشد باکتری توصیه نمی شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کی پورسنگسری، سمیه، ریاحی، حسین، رفعتی، حسن، و مرادعلی، محمدفتی. (1388). بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران. گیاهان دارویی، 8(32)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/15854/fa

    Vancouver: کپی

    کی پورسنگسری سمیه، ریاحی حسین، رفعتی حسن، مرادعلی محمدفتی. بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران. گیاهان دارویی[Internet]. 1388؛8(32):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/15854/fa

    IEEE: کپی

    سمیه کی پورسنگسری، حسین ریاحی، حسن رفعتی، و محمدفتی مرادعلی، “بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره آبی قارچ (Ganoderma lucidum Karst.(Basidiomycota از ایران،” گیاهان دارویی، vol. 8، no. 32، pp. 53–59، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15854/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button