مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

884
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تدوین راهبردهای مدیریت تولید، فرآوری و بازاریابی زعفران مطالعه موردی: استان خراسان رضوی

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 228

چکیده

زعفران به عنوان یکی از مهم ترین محصولات کشاورزی تولیدی و منابع مهم ارزآور برای کشور, یک محصول با ارزش اقتصادی در ایران و بویژه استان های خراسان بشمار می رود. لذا بمنظور شناسایی نقاط قوت, ضعف, فرصت ها و تهدیدهای بازار زعفران در بخش تولید و فرآوری در قالب آمیخته بازاریابی, در این مطالعه از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک استفاده شد. داده های موردنیاز از راه مصاحبه حضوری و تکمیل پرسش نامه تخصصی با مدیران و کارشناسان شرکت های تولیدکننده و صادرکننده زعفران در شهرهای مشهد و تربت حیدریه گرد آوری شد. نتایج ماتریس عوامل داخلی نشان دادند که آمیخته فرآوری, محصول, شواهد فیزیکی و موقعیت غلبه نقاط قوت بر ضعف قرار دارند و بر اساس نتایج ماتریس عوامل خارجی نیز وضعیت غلبه نقاط فرصت بر تهدید قرار دارد. نتایج بدست آمده از ماتریس تحلیل وضعیت نشانگر تنوع و رقابتی بودن راهبردهای آمیخته های بازاریابی است. بدین ترتیب, ارتقای کیفیت تولید محصولات مشتقه, استفاده دوره ای از اراضی زعفران کاری جهت حفظ و بهبود خاک, تاکید بر بهره وری مزارع و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در مناطق عمده کشت زعفران پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرملک، فاطمه، کرباسی، علیرضا، قربانی، محمد، و رستگاری پور، فاطمه. (1396). تدوین راهبردهای مدیریت تولید, فرآوری و بازاریابی زعفران مطالعه موردی: استان خراسان رضوی. تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 9(3 (پیاپی 35) )، 207-228. SID. https://sid.ir/paper/158684/fa

    Vancouver: کپی

    پیرملک فاطمه، کرباسی علیرضا، قربانی محمد، رستگاری پور فاطمه. تدوین راهبردهای مدیریت تولید, فرآوری و بازاریابی زعفران مطالعه موردی: استان خراسان رضوی. تحقیقات اقتصاد کشاورزی[Internet]. 1396؛9(3 (پیاپی 35) ):207-228. Available from: https://sid.ir/paper/158684/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه پیرملک، علیرضا کرباسی، محمد قربانی، و فاطمه رستگاری پور، “تدوین راهبردهای مدیریت تولید, فرآوری و بازاریابی زعفران مطالعه موردی: استان خراسان رضوی،” تحقیقات اقتصاد کشاورزی، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35) ، pp. 207–228، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158684/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button