مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,690
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

960
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 78

چکیده

 گسترش روز افزون شبکه های تولید محصولات صنایع غذایی و همچنین تنوع تولیدکنندگان و شیوه های متنوع تامین محصولات صنایع غذایی و از سوی دیگر وجود عدم حتمیت های مختلف نظیر عدم حتمیت در عرضه نهاده های اصلی تولید, تقاضای بازار و قیمت ها موجب پیچیدگی در مدیریت زنجیره ی تامین صنایع تولید محصولات غذایی گشته است. در مطالعه حاضر با استفاده از برنامه ریزی خطی تصادفی چند مرحله ای به بررسی مساله برنامه ریزی تولید در صنعت تولید رب گوجه فرنگی پرداخته شد. صنعت تولید محصولات غذایی با عدم حتمیت در عرضه نهاده اصلی تولید مواجه بوده که به علت عوامل متعددی نظیر عوامل طبیعی, نوسانات قیمت نهاده های تولید می باشد. بدین منظور این عدم حتمیت در عرضه نهاده (گوجه فرنگی) در برنامه ریزی فروش یک صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی مورد توجه قرار گرفت. برای توصیف زنجیره عرضه واحد تولیدی و ارائه الگویی برای عرضه نامعین گوجه فرنگی از مدل برنامه ریزی خطی تصادفی چند مرحله ای و یک الگوریتم تجزیه جهت محاسبه سیاست های بهینه فروش استفاده شد. بدین منظور میزان بهینه تولید, فروش و میزان موجودی انبار در دوره ها مختلف تولید تعیین شد. بنابراین توصیه می شود که مدیران واحد های تولیدی با در نظر گرفتن عدم حتمیت عرضه نهاده های اصلی در برنامه ریزی تولید با کاهش فروش و در نتیجه هزینه ناشی از دست دادن جایگاه خود در بازار مواجه نشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مجرد، عصمت، سالارپور، ماشااله، و صبوحی، محمود. (1392). مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی). تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 5(4 (پیاپی 20))، 61-78. SID. https://sid.ir/paper/158703/fa

    Vancouver: کپی

    مجرد عصمت، سالارپور ماشااله، صبوحی محمود. مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی). تحقیقات اقتصاد کشاورزی[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 20)):61-78. Available from: https://sid.ir/paper/158703/fa

    IEEE: کپی

    عصمت مجرد، ماشااله سالارپور، و محمود صبوحی، “مدیریت زنجیره عرضه فرآوری شده محصولات غذایی (مطالعه موردی: صنعت تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی)،” تحقیقات اقتصاد کشاورزی، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 61–78، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158703/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا