APA:
کپیاسدی کنگرشاهی، علی، و اخلاقی امیری، نگین. (1395). تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، 30(2 الف )، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/158933/fa
Vancouver:
کپیاسدی کنگرشاهی علی، اخلاقی امیری نگین. تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)[Internet]. 1395؛30(2 الف ):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/158933/fa
IEEE:
کپیعلی اسدی کنگرشاهی، و نگین اخلاقی امیری، “تأثیر کاربرد پتاسیم در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و کیفیت میوه نارنگی انشو،” پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، vol. 30، no. 2 الف ، pp. 137–148، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/158933/fa