APA:
کپیاسدی، فاطمه، و خادمی، زهرا. (1392). تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن, فسفر و پتاسیم در اندام های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، 27(4 الف)، 485-498. SID. https://sid.ir/paper/159050/fa
Vancouver:
کپیاسدی فاطمه، خادمی زهرا. تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن, فسفر و پتاسیم در اندام های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد. پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)[Internet]. 1392؛27(4 الف):485-498. Available from: https://sid.ir/paper/159050/fa
IEEE:
کپیفاطمه اسدی، و زهرا خادمی، “تغییرات غلظت عناصر غذایی نیتروژن, فسفر و پتاسیم در اندام های مختلف گیاه ذرت طی مراحل مختلف رشد،” پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)، vol. 27، no. 4 الف، pp. 485–498، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/159050/fa