مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

16,192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

908
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی میوه درختان پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 16

چکیده

 این تحقیق برای ارزیابی اثربخشی سولفات آهن و کیفیت آهن, به عنوان دو منبع متفاوت کود آهن, در باغ پرتقالی واقع در ایستگاه تحقیقات کشاورزی جهرم به مدت چهار سال انجام شد. در صورت عدم مصرف کیلیت آهن, عملکرد میوه در باغ های مرکبات منطقه به شدت کاهش می یابد. به همین علت مصرف کیلیت های آهن در باغ های منطقه مرسوم می باشد هدف از اجرای این تحقیق, مقایسه طولانی مدت اثر بخشی مصرف سولفات آهن به روشهای پخش سطحی و چالکود, با مصرف کیلیت آهن به روش کود آبیاری می باشد. با توجه به اهداف کاربردی مورد نظر از اجرای این تحقیق, میزان عملکرد میوه و ویژگیهای کیفی آن ملاک ارزیابی در نظر گرفته شد. نتایج این بررسی نشان داد که مصرف 100 گرم کیلیت آهن برای هر درخت, عملکردی برابر 22240 کیلوگرم پرتقال در هکتار به همراه داشته است. مصرف 500 گرم سولفات آهن به روش چالکود, عملکرد میوه را %18 کاهش و به 18291 تنزل داد. میزان عملکرد میوه در تیمار مصرف سولفات آهن به روش پخش سطحی در حد تیمار چالکود بود که متفاوت از نتایج تحقیقات مشابه می باشد. این حالت احتمالا ناشی از مصرف مداوم کودهای آلی و سطحی بودن  ریشه ها در حالت آبیاری قطره ای می باشد. نوع کود آهن مصرفی, بر هیچ یک از ویژگیهای کیفی اندازه گیری شده, شامل ضخامت پوست, اسیدیته, مقدار ویتامین سی و مواد جامد محلول, تاثیر نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهابیان، مهرداد، رستگار، حمید، و سمر، سیدمحمود. (1385). تاثیر منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی میوه درختان پرتقال. علوم خاک و آب، 20(1)، 11-16. SID. https://sid.ir/paper/15927/fa

    Vancouver: کپی

    شهابیان مهرداد، رستگار حمید، سمر سیدمحمود. تاثیر منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی میوه درختان پرتقال. علوم خاک و آب[Internet]. 1385؛20(1):11-16. Available from: https://sid.ir/paper/15927/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد شهابیان، حمید رستگار، و سیدمحمود سمر، “تاثیر منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی میوه درختان پرتقال،” علوم خاک و آب، vol. 20، no. 1، pp. 11–16، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15927/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button