مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL، تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل، برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L)

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 109

چکیده

 در این تحقیق, نمونه برداری از برگ, گل, پوست میوه (در زمان رسیدگی) و مغز دانه با همکاری مرکز تحقیقات پسته از دو پایه اهلی و موتیکا و سه رقم احمد آقایی, اوحدی, کله قوچی انجام شد و نمونه ها از نظر فعالیت آنزیم PAL, ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و آنتوسیانین ها برای تعیین شاخص ترین پایه و رقم بررسی شدند. افزایش فعالیت آنزیم PAL, ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها و همچنین, همبستگی مثبت بین فعالیت آنزیم و ترکیبات موجود در برگ ها و گل های پایه موتیکا-احمد آقایی, اثر متقابل این پایه و رقم و مقاومت بیشتر را نسبت به پایه و رقم های دیگر, در تنش های محیطی نشان داد. فعالیت آنزیم PAL و محتوای کل فنلی با رسیدگی میوه در نمونه ها کاهش یافت, اما سطح بالای ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در پوست میوه پسته پتانسیل حفاظتی پوست را در برابر اشعه ماورابنفش و آفات نشان می دهد که در پایه موتیکا-احمد آقایی بیشترین مقدار آن مشاهده شد. وجود ترکیبات فنلی در مغز دانه به فعالیت PAL بستگی دارد. نتایج, وجود برخی ترکیبات فعال زیستی را در مغز پسته نشان می دهد که بیشترین مقدار متعلق به پایه موتیکا-احمد آقایی است. به نظر می رسد نوع پایه در محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی در مغز پسته موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادرنژاد، نازی، احمدی مقدم، علی، حسینی فرد، سیدجواد، و پورسیدی، شهرام. (1392). مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L). زیست شناسی گیاهی، 5(15)، 95-109. SID. https://sid.ir/paper/160078/fa

    Vancouver: کپی

    نادرنژاد نازی، احمدی مقدم علی، حسینی فرد سیدجواد، پورسیدی شهرام. مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L). زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1392؛5(15):95-109. Available from: https://sid.ir/paper/160078/fa

    IEEE: کپی

    نازی نادرنژاد، علی احمدی مقدم، سیدجواد حسینی فرد، و شهرام پورسیدی، “مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L)،” زیست شناسی گیاهی، vol. 5، no. 15، pp. 95–109، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/160078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button