APA:
کپینادرنژاد، نازی، احمدی مقدم، علی، حسینی فرد، سیدجواد، و پورسیدی، شهرام. (1392). مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L). زیست شناسی گیاهی، 5(15)، 95-109. SID. https://sid.ir/paper/160078/fa
Vancouver:
کپینادرنژاد نازی، احمدی مقدم علی، حسینی فرد سیدجواد، پورسیدی شهرام. مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L). زیست شناسی گیاهی[Internet]. 1392؛5(15):95-109. Available from: https://sid.ir/paper/160078/fa
IEEE:
کپینازی نادرنژاد، علی احمدی مقدم، سیدجواد حسینی فرد، و شهرام پورسیدی، “مطالعه اثر پایه و رقم در فعالیت آنزیم PAL, تولید ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در گل, برگ و میوه گیاه پسته (.Pistacia vera L)،” زیست شناسی گیاهی، vol. 5، no. 15، pp. 95–109، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/160078/fa