Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,000
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای نفوذ در خلا، غوطه وری در کلرید کلسیم و تیمار گرمایی بر سفتی و میزان کلسیم سیب

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 88

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 سیب رقم رد دلیشس برای 30 ثانیه در محلول کلرید کلسیم صفر، 1.5، 3 و 6% نفوذ در خلاء (250 میلی متر جیوه) شده و در انبار سرد صفر درجه سانتی گراد برای مدت 6 ماه و در پی آن یک هفته در دمای 20 درجه سانتی گراد نگهداری شد. محلول کلرید کلسیم 3% و 6% به طور معنی داری سفتی گوشت میوه را بی درنگ پس از خروج از سردخانه و پس از یک هفته نگهداری در دمای 20 درجه سانتی گراد، افزایش داد. ضریب همبستگی بین میزان کلسیم و سفتی گوشت میوه (r=0.75) در سطح 0.1% معنی دار بود در آزمایشی دیگر، سیب رقم رد دلیشس در محلول کلرید کلسیم صفر و 3% برای 3 دقیقه به روش غوطه ور کردن، گرما دهی برای 4 روز در 38 درجه سانتی گراد و غوطه ور کردن در محلول کلرید کلیسم 3% همراه با گرما دهی، پیش از نگهداری در سردخانه صفر درجه سانتی گراد، تیمار شدند. تیمار گرمادهی و تیمار کلرید کلسیم به طور معنی داری باعث سفتی گوشت میوه بی درنگ پس از خروج از انبار یا قرار گرفتن به مدت یک هفته در دمای 20 درجه سانتی گراد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و بحرانی، ابوالقاسم. (1382). اثرهای نفوذ در خلا, غوطه وری در کلرید کلسیم و تیمار گرمایی بر سفتی و میزان کلسیم سیب. تحقیقات کشاورزی ایران، 22(1)، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/16128/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، بحرانی ابوالقاسم. اثرهای نفوذ در خلا, غوطه وری در کلرید کلسیم و تیمار گرمایی بر سفتی و میزان کلسیم سیب. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛22(1):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/16128/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و ابوالقاسم بحرانی، “اثرهای نفوذ در خلا, غوطه وری در کلرید کلسیم و تیمار گرمایی بر سفتی و میزان کلسیم سیب،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 22، no. 1، pp. 77–88، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/16128/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا