مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد، بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف زئولیت بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت 56 روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد), 2, 4 و 6 گرم زئولیت به ازای هر کیلوگرم جیره در قالب چهار تیمار با سه تکرار طراحی شد. تعداد 15 عدد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 38/1± 47/40 گرم درون مخازن فایبرگلاس با حجم آبگیری 80 لیتر ذخیره سازی شدند. با توجه به نتایج بدست آمده تفاوت معنی داری از نظر رشد و کارایی تغذیه در بین تیمارها وجود داشت (05/0P<), به طوری که در فاکتورهای وزن نهایی, طول نهایی, افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, غذای خورده شده روزانه, فاکتور وضعیت, ضریب تبدیل غذایی, نرخ رشد ویژه, بهره برداری خالص از پروتئین, نسبت کارایی پروتئین و تولید خالص ماهی اختلاف معنی دار مشاهده شد (05/0P<). نرخ بازماندگی و میزان غذای خورده شده به ازای هر ماهی از اختلاف معنی داری در بین تیمارهای مختلف برخوردار نبودند (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسم پورعلمدار، اویس، قبادی، شایان، اورجی، حسین، و رازقی منصور، مجید. (1394). تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(1 )، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/161518/fa

    Vancouver: کپی

    قاسم پورعلمدار اویس، قبادی شایان، اورجی حسین، رازقی منصور مجید. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(1 ):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/161518/fa

    IEEE: کپی

    اویس قاسم پورعلمدار، شایان قبادی، حسین اورجی، و مجید رازقی منصور، “تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 1 ، pp. 25–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161518/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button