APA:
کپیقاسم پورعلمدار، اویس، قبادی، شایان، اورجی، حسین، و رازقی منصور، مجید. (1394). تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(1 )، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/161518/fa
Vancouver:
کپیقاسم پورعلمدار اویس، قبادی شایان، اورجی حسین، رازقی منصور مجید. تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(1 ):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/161518/fa
IEEE:
کپیاویس قاسم پورعلمدار، شایان قبادی، حسین اورجی، و مجید رازقی منصور، “تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد رشد, بازماندگی و ترکیبات لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 1 ، pp. 25–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161518/fa