مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

چکیده

 این مطالعه به منظور تعیین اثرات افزودن مولتی آنزیم آویزایم بر شاخص های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی با میانگین وزن اولیه 2.5±0.5 گرم انجام گرفت. این آزمایش با 525 عدد میگو در 21 تانک پلاستیکی 50 لیتری در 7 تیمار شامل شاهد (فاقد کنجاله کانولا, فاقد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد آرد ماهی), 3 تیمار با سطوح 15, 30 و 45 درصد کنجاله کانولا به همراه مولتی آنزیم آویزایم و 3 تیمار فاقد مولتی آنزیم آویزایم اجرا گردید. نتایج حاصله نشان داد که جایگزینی تا 30 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم به جای آرد ماهی در جیره غذایی میگوی سفید غربی تاثیر منفی بر عملکرد رشد و نرخ بقا میگوهای تغذیه شده نداشت و عملکرد رشد و نرخ بقاء را بهبود می بخشد. بیشترین و کمترین درصد بازماندگی در تیمار 30 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم با 84 درصد و کمترین آن در تیمار 15 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم با 57.8 درصد بوده که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار می باشد. به نظر می رسد استفاده از جیره های حاوی 30 و 45 درصد کنجاله کانولا به همراه 0.5 درصد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم آویزایم به دلیل صرفه اقتصادی و کاهش هزینه غذا می تواند جایگزین آرد ماهی در تهیه جیره های غذایی میگوی سفید غربی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button