APA:
کپیعادلی، افشین. (1394). خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(3 )، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/161614/fa
Vancouver:
کپیعادلی افشین. خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(3 ):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/161614/fa
IEEE:
کپیافشین عادلی، “خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 3 ، pp. 61–68، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161614/fa