مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,579
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

798
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

چکیده

 ماهی, غذایی سرشار از پروتئین با بافت پیوندی اندک و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی و ترکیبات مفید است. وجود اسیدهای چرب امگا-3 شامل: اسید آلفالینولنیک, اسید ایکوزاپنتانوئیک و اسید دکوزاهگزانوئیک و وفور اسیدهای آمینه لیزین و متیونین و آنتی اکسیدان آبیکونیون و ماده تورین و سایر عناصر ارزشمند, نقش مؤثری در تامین سلامتی مصرف کنندگان دارد. ضمن این که به پیش گیری و درمان برخی از بیماری های شایع مانند بیماری های قلبی عروقی, آلزایمر, حمله و سکته مغزی, آسم, انواع سرطان و دیابت کمک می کند. البته مصرف ماهی خطرات و مضراتی نیز دارد که باید در مصرف آن احتیاط کرد و اعتدال را رعایت نمود. از جمله این خطرات وجود فلزات سنگین و سموم حاصل از محیط آلوده و آبی است که ماهی در آن جا تغذیه کرده است. این مقاله سعی دارد به بررسی ابعاد مختلف ارزش های غذایی ماهی ها و راهنمای مصرف آن در قشرهای مختلف سنی بپردازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادلی، افشین. (1394). خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(3 )، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/161614/fa

    Vancouver: کپی

    عادلی افشین. خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(3 ):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/161614/fa

    IEEE: کپی

    افشین عادلی، “خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 3 ، pp. 61–68، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161614/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا