APA:
کپیجوادیان، سیدروح اله، رضایی، مسعود، سلطانی، مهدی، کاظمیان، محمد، پورغلام، رضا، و بهرام، سمیه. (1393). تأثیر روش های انجمادزدایی بر شاخص های شیمیایی, بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(4 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/161620/fa
Vancouver:
کپیجوادیان سیدروح اله، رضایی مسعود، سلطانی مهدی، کاظمیان محمد، پورغلام رضا، بهرام سمیه. تأثیر روش های انجمادزدایی بر شاخص های شیمیایی, بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(4 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/161620/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله جوادیان، مسعود رضایی، مهدی سلطانی، محمد کاظمیان، رضا پورغلام، و سمیه بهرام، “تأثیر روش های انجمادزدایی بر شاخص های شیمیایی, بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 4 ، pp. 1–12، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161620/fa