APA:
کپیجرجانی، سارا، قلیچی، افشین، هدایتی فرد، مسعود، و رومیانی، لاله. (1393). بررسی تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیش برگر کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طی نگهداری به صورت منجمد 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(4 )، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/161626/fa
Vancouver:
کپیجرجانی سارا، قلیچی افشین، هدایتی فرد مسعود، رومیانی لاله. بررسی تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیش برگر کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طی نگهداری به صورت منجمد 18-درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(4 ):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/161626/fa
IEEE:
کپیسارا جرجانی، افشین قلیچی، مسعود هدایتی فرد، و لاله رومیانی، “بررسی تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی فیش برگر کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طی نگهداری به صورت منجمد 18-درجه سانتی گراد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 4 ، pp. 43–56، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161626/fa