مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر حرارت بر روی رشد و بلوغ فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 یکی از مشکلات پرورش ماهیان خاویاری طولانی بودن سیکل تکامل تخمدان و سن تولید خاویار می باشد. برای کاهش دوره تولید خاویار, مطالعه ای در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید رجایی برروی پرورش فیل ماهی و امکان تسریع بلوغ جنسی و تولید خاویار با استفاده از آب گرم زیرزمینی به عمل آمد. در این مطالعه لارو های فیل ماهی از زمان تکثیر تا رسیدن به مرحله بلوغ در محیط بسته با استفاده ازحوضچه های فایبرگلاس و بتونی و غذاهای مختلف در طی 9 سال مورد پرورش قرار گرفته و فاکتورهای مختلف ثبت گردید. نتایج مطالعه نشان داد آب گرم زیرزمینی می تواند دوره زمانی مورد نیاز برای تولید خاویار را از 16 تا 18 سال به 9 سال کاهش دهد. بنابراین سن بلوغ در طبیعت حدود 77 تا 100 درصد بیشتر از سن بلوغ در شرایط پرورش با آب گرم می باشد. بر اساس محاسبات انجام شده روز درجه موثر برای رسیدن به بلوغ و تولید خاویار 63540 بوده است. آب گرم زیرزمینی سرعت رشد ماهی را تسریع کرد و ماهیان 299 گرمی در یک دوره 89 روزه 721 تا 732 گرم افزایش وزن داشتند که FCR بچه ماهیان در غذادهی با تناسب 5 درصد, 8 درصد و 11 درصد بیوماس به ترتیب 3.88, 5.07 و 7.47 بود و بچه ماهیان به طور متوسط در دوره پرورش روزانه 8 گرم افزایش وزن داشتند. با توجه به نتایج این تحقیق, آب گرم زیرزمینی یا آب خروجی نیروگاه ها می تواند رشد و بلوغ این ماهی را تسریع نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدنظری، رجب، مخدومی، چنگیز، و نقوی، علیرضا. (1388). اثر حرارت بر روی رشد و بلوغ فیل ماهی پرورشی (Huso huso). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(1)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161674/fa

    Vancouver: کپی

    محمدنظری رجب، مخدومی چنگیز، نقوی علیرضا. اثر حرارت بر روی رشد و بلوغ فیل ماهی پرورشی (Huso huso). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(1):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161674/fa

    IEEE: کپی

    رجب محمدنظری، چنگیز مخدومی، و علیرضا نقوی، “اثر حرارت بر روی رشد و بلوغ فیل ماهی پرورشی (Huso huso)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 1، pp. 1–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161674/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button