APA:
کپیشمسایی مهرجان، مهدی، و خدامی، سحر. (1388). اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(3)، 65-70. SID. https://sid.ir/paper/161729/fa
Vancouver:
کپیشمسایی مهرجان مهدی، خدامی سحر. اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(3):65-70. Available from: https://sid.ir/paper/161729/fa
IEEE:
کپیمهدی شمسایی مهرجان، و سحر خدامی، “اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 3، pp. 65–70، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161729/fa