مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,170
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 70

چکیده

 در این آزمایش گاماروس های جمع آوری شده از ساحل جنوبی دریای خزر در ناحیه بندرانزلی توسط چهار تیمار حرارتی متفاوت شامل 3 تکرار که عبارت بودند از جریان هوای گرم, انرژی غیرمستقیم خورشید, انرژی مستقیم خورشید و سطح گرم, خشک شده و سپس میانگین پروتئین و چربی, بر اساس وزن خشک آنها در آزمایشگاه مورد سنجش بیوشیمیایی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس فاکتورهای بررسی شده نشان داد که تیمارهای مختلف حرارتی, تفاوت های معنی داری را در مورد درصد چربی و همچنین درصد پروتئین سبب شده اند. مقایسه میانگین شاخص های ارزیابی شده به وسیله آزمون دانکن نیز نشان داد که بیشترین مقدار پروتئین در تیمار انتقال حرارت با استفاده از سطح گرم (47.57 درصد) و کمترین مقدار پروتئین در تیمار جریان هوای گرم (45.98 درصد) مشاهده شد. همچنین بیشترین مقدار چربی در تیمار سطح گرم (6.06 درصد) و کمترین میزان آن نیز در تیمار انرژی غیرمستقیم خورشید (3.39 درصد) مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شمسایی مهرجان، مهدی، و خدامی، سحر. (1388). اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(3)، 65-70. SID. https://sid.ir/paper/161729/fa

    Vancouver: کپی

    شمسایی مهرجان مهدی، خدامی سحر. اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(3):65-70. Available from: https://sid.ir/paper/161729/fa

    IEEE: کپی

    مهدی شمسایی مهرجان، و سحر خدامی، “اثرات روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 3، pp. 65–70، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا