مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,927
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 هدف این مطالعه, مقایسه میزان ترکیبات شیمیایی (چربی, پروتئین و خاکستر), مقدار رطوبت, و تعیین پروفیل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در سه گونه ماهی (ماهی کپور معمولی, سفید و قزل آلای رنگین کمان) بوده است. میزان کمی پروتئین خام در ماهی قزل آلای رنگین کمان به طور معنی داری (P<0.05) از دو گونه دیگر مورد مطالعه بالاتر بود ولی میزان چربی خام ماهی کپور معمولی به طور معنی داری از دو گونه دیگر بالاتر بوده است. از آنجایی که میزان اسیدهای چرب مهم EPA و DHA و حتی مقادیر اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) در هر سه گونه از ماهیان مشابه به هم بوده, و از طرف دیگر تفاوت های اندکی در نسبت اسید آمینه های ضروری (SEAA) به اسید آمینه های غیرضروری (SNEAA) در هر سه گونه مشاهده شده است, بنابراین مصرف ماهیان ارزان قیمت تری چون ماهی کپور معمولی پرورشی, ارزش غذایی پایین تری را برای مصرف کنندگان به دلیل داشتن خوش خوراکی کم تر و قیمت پایین تر در مقایسه با دو گونه دیگر قزل آلای رنگین کمان و سفید, در بر ندارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قمی، محمدرضا، جدیددخانی، دانیال، و حسن دوست، مهدی. (1390). مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(4 (پیاپی 20))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161740/fa

    Vancouver: کپی

    قمی محمدرضا، جدیددخانی دانیال، حسن دوست مهدی. مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(4 (پیاپی 20)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161740/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا قمی، دانیال جدیددخانی، و مهدی حسن دوست، “مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 1–8، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161740/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button