APA:
کپیقمی، محمدرضا، جدیددخانی، دانیال، و حسن دوست، مهدی. (1390). مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(4 (پیاپی 20))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/161740/fa
Vancouver:
کپیقمی محمدرضا، جدیددخانی دانیال، حسن دوست مهدی. مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(4 (پیاپی 20)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/161740/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا قمی، دانیال جدیددخانی، و مهدی حسن دوست، “مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss), کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 20)، pp. 1–8، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161740/fa