مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,374
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی متیل سلولز

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 66

چکیده

 امروزه تولید فیلم های خوراکی, از پروتئین ها, پلی ساکاریدها, چربی ها و یا ترکیبی از آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ژلاتین با داشتن ماهیت پلیمری قابلیت تولید فیلم سازی خوبی دارد و فیلم های تجزیه پذیر طبیعی و جایگزین کردن آن ها به جای پلاستیک های سنتزی راه حل مناسبی برای به حداقل رساندن آثار نامطلوب و زیان آور زباله های سنتزی است ولی مشکل اصلی آن آب دوستی به نسبت بالا و خواص مکانیکی به نسبت ضعیف فیلم های حاصل از آن در مقایسه با فیلم های سنتزی رایج می باشد. در این پژوهش فیلم هایی از ژلاتین ماهی با نسبت های (5, 10, 15 و 20 درصد) با کربوکسی متیل سلولز به روش کاستینگ در دمای 85 درجه سانتی گراد تهیه شد. اثر غلظت های مختلف کربوکسی متیل سلولز بر روی نفوذپذیری نسبت به بخار آب (WVP), ظرفیت جذب آب (WAC) و حلالیت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت کربوکسی متیل سلولز نفوذپذیری فیلم های ژلاتینی نسبت به بخار آب فیلم ها کاهش یافت و ظرفیت جذب آب و حلالیت فیلم ها افزایش یافت. به طورکلی افزودن کربوکسی متیل سلولز علاوه بر بهبود شفافیت فیلم های ژلاتینی خواص فیزیکوشیمیایی آن ها را نیز بهبود داده و راه را برای استفاده از این بایوپلیمرها در صنایع بسته بندی هموار می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تبری، مهسا. (1396). بهینه سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی متیل سلولز. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 11(4 )، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/161750/fa

    Vancouver: کپی

    تبری مهسا. بهینه سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی متیل سلولز. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1396؛11(4 ):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/161750/fa

    IEEE: کپی

    مهسا تبری، “بهینه سازی خواص نفوذپذیری فیلم ژلاتینی ماهی با افزودن کربوکسی متیل سلولز،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 11، no. 4 ، pp. 59–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161750/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button