مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان استخراج بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius)

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 58

چکیده

 در این مطالعه, از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius) برای تولید ژلاتین استفاده شد. استحکام ژل (567/6 درصد) حاصل از ژلاتین استخراج شده طی زمان های 1, 3 و 6 ساعت بین 106-110 گرم بود (05/0P>). گلیسین 21/349-29/350 (مقدار در هزار), آلانین 15/131-73/132 (مقدار در هزار), گلوتامین 76/81-57/82 (مقدار در هزار), و پرولین 95/89-48/96 (مقدار در هزار), اسیدهای آمینه اصلی موجود در ژلاتین بوده اند. زمان استخراج ترکیب اسید آمینه ژلاتین برای بسیاری از اسیدهای آمینه را تغییر نداد, با این حال مقداراسید آمینه پرولین با افزایش زمان استخراج کاهش یافته است. ژلاتین استخراج شده در زمان 3 ساعت دارای رنگ متفاوت با بقیه ژلاتین ها بوده است (05/0P<). ساختار ثانویه ژلاتین تحت تاثیر زمان استخراج قرار گرفت. نسبت AIII/A1450 در نمونه های ژلاتین بین 85/0 الی 86/0 بوده که نشان دهنده شکستگی مارپیچ سه گانه در کلاژن می باشد. از بررسی طیف سنجی (FTIR) مشخص گردید که ژلاتین استخراج شده در زمان 6 ساعت, به میزان بیشتری هیدرولیز گردید (Δ ν (ν I-ν II) (cm-1) = 114). پوست ماهی کاراس می تواند به عنوان یک منبع ارزشمند برای تولید ژلاتین مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فغانی لنگرودی، حمید، نیکو، مهدی، و آل خورشید، مسعود. (1394). تاثیر زمان استخراج بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(4 )، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/161779/fa

    Vancouver: کپی

    فغانی لنگرودی حمید، نیکو مهدی، آل خورشید مسعود. تاثیر زمان استخراج بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(4 ):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/161779/fa

    IEEE: کپی

    حمید فغانی لنگرودی، مهدی نیکو، و مسعود آل خورشید، “تاثیر زمان استخراج بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 4 ، pp. 51–58، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button