مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

857
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی باکتریایی یخ مورد استفاده در نگهداری آبزیان در استان خوزستان (شهرستان خرمشهر)

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 40

چکیده

 مهم ترین عوامل بیماری های منتقل شده از طریق غذا که ناشی از مصرف غذاهای آلوده هستند, باکتری ها می باشند. بیماری های فوق همچنین از دستکاری های نادرست و نگهداری غذا در شرایط نامطلوب بوجود می آیند. تحقیق حاضر برای ارزیابی کیفیت خصوصیات میکروبیولوژی یخ مورد استفاده در نگهداری آبزیان شهرستان خرمشهر در چهار فصل بهار, تابستان, پائیز و زمستان سال 1390 انجام شد. مناطق مورد بررسی, 2 کارخانه تولید یخ و بازار عمده توزیع آبزیان شهرستان خرمشهر بودند. تست های شیمیائی و میکروبی بر روی نمونه ها انجام شدند و نتایج مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. باکتری های جدا شده از یخ های مورد بررسی شامل Staphylococcus aureus, E.coli, Citrobacter و Enterobacter بودند. نتایج حاکی از آن بود که تعداد نمونه های باکتریائی در فصل زمستان و تابستان از اختلاف معنی دار برخوردار هستند (p<0.05) اما نمونه های بهار و تابستان از اختلاف معنی داری برخوردار نبودند (p>0.05). بیشترین آلودگی مشاهده شده در هر سه منطقه مورد مطالعه در فصل پائیز گزارش شد. قوانین مدیریتی خوب HACCP برای سیستم توزیع آب و یخ در لنگرگاه ها باید برای بهبود استانداردهای صنایع شیلاتی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    احسانی، جعفر، رومیانی، لاله، جرجانی، سارا، منیعات، میلاد، نوشادی، آمنه، و عبداله زاده، اسماعیل. (1392). بررسی آلودگی باکتریایی یخ مورد استفاده در نگهداری آبزیان در استان خوزستان (شهرستان خرمشهر). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(3 (پیاپی 27))، 35-40. SID. https://sid.ir/paper/161792/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی جعفر، رومیانی لاله، جرجانی سارا، منیعات میلاد، نوشادی آمنه، عبداله زاده اسماعیل. بررسی آلودگی باکتریایی یخ مورد استفاده در نگهداری آبزیان در استان خوزستان (شهرستان خرمشهر). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(3 (پیاپی 27)):35-40. Available from: https://sid.ir/paper/161792/fa

    IEEE: کپی

    جعفر احسانی، لاله رومیانی، سارا جرجانی، میلاد منیعات، آمنه نوشادی، و اسماعیل عبداله زاده، “بررسی آلودگی باکتریایی یخ مورد استفاده در نگهداری آبزیان در استان خوزستان (شهرستان خرمشهر)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 35–40، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161792/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button