APA:
کپیحلاجیان، علی، کاظمی، رضوان اله، و یوسفی جوردهی، ایوب. (1390). اثر پودر گل میخک بر مدت زمان بیهوشی و بازگشت از بیهوشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی 4 ساله. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 5(2 (پیاپی 18))، 133-140. SID. https://sid.ir/paper/161841/fa
Vancouver:
کپیحلاجیان علی، کاظمی رضوان اله، یوسفی جوردهی ایوب. اثر پودر گل میخک بر مدت زمان بیهوشی و بازگشت از بیهوشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی 4 ساله. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1390؛5(2 (پیاپی 18)):133-140. Available from: https://sid.ir/paper/161841/fa
IEEE:
کپیعلی حلاجیان، رضوان اله کاظمی، و ایوب یوسفی جوردهی، “اثر پودر گل میخک بر مدت زمان بیهوشی و بازگشت از بیهوشی در فیل ماهی (Huso huso) پرورشی 4 ساله،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 133–140، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161841/fa