مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

469
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پوست خشک پسته (Pistachia vera) در جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 66

کلیدواژه

پوست خشک پسته سبز (Pistachia vera)Q2
کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 کیفیت جیره غذایی در روند رشد و پرورش ماهیان اهمیت بسیاری دارد, با توجه به ارزش غذایی زیاد پوست پسته سبز (Pistachia vera) در این مطالعه تأثیر آن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهی کپور معمولی بررسی گردید. آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار 0 (شاهد), 5/0, 5/1, 5/2 و 5/4 درصد از وزن جیره به مدت 6 هفته (با 5/3 درصد وزن بدن در روز) تغذیه شدند. روند رشد بچه ماهیان در سطح 5/0 درصد پوست پسته بیش تر از سایر تیمارهاست. در مقایسه با گروه شاهد کم ترین و بیش ترین درصد افزایش وزن بدن و رشد ویژه نیز به ترتیب مربوط به سطوح 5/4 و 5/0 درصد می باشد. بهترین ضریب تبدیل خوراک و شاخص وضعیت (ضریب چاقی) در سطح 5/0 درصد به دست آمد. نتایج نشان داد به کارگیری پوست خشک پسته تا سطح 5/0 درصد باعث افزایش برخی از شاخص های رشد در بچه ماهیان کپور معمولی می شود. آنالیز آماری نیز اختلاف معنی داری (05/0P<) در ضریب تبدیل خوراک, درصد افزایش وزن بدن و راندمان پروتئین در بین تیمارهای آزمایشی نشان داد. همچنین کاهش راندمان پروتئین (نسبت بازده پروتئین) هم زمان با افزایش سطح پوست خشک پسته در تیمارهای مختلف مشاهده شد. به طورکلی استفاده از سطوح بالای پوست خشک پسته اثر منفی بر رشد بچه ماهی ماهی کپور معمولی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرعلی زفره یی، احمدرضا، ابراهیمی درچه، عیسی، و معتمدی تهرانی، جواد. (1395). تاثیر سطوح مختلف پوست خشک پسته (Pistachia vera) در جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 10(3 )، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/161884/fa

    Vancouver: کپی

    پیرعلی زفره یی احمدرضا، ابراهیمی درچه عیسی، معتمدی تهرانی جواد. تاثیر سطوح مختلف پوست خشک پسته (Pistachia vera) در جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1395؛10(3 ):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/161884/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا پیرعلی زفره یی، عیسی ابراهیمی درچه، و جواد معتمدی تهرانی، “تاثیر سطوح مختلف پوست خشک پسته (Pistachia vera) در جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغذیه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 10، no. 3 ، pp. 59–66، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161884/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button