APA:
کپیکی شمس، مرضیه، و حسینی، سیدولی. (1398). ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره ای و گوشت گاو. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(2 )، 167-178. SID. https://sid.ir/paper/161967/fa
Vancouver:
کپیکی شمس مرضیه، حسینی سیدولی. ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره ای و گوشت گاو. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(2 ):167-178. Available from: https://sid.ir/paper/161967/fa
IEEE:
کپیمرضیه کی شمس، و سیدولی حسینی، “ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره ای و گوشت گاو،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 2 ، pp. 167–178، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161967/fa