APA:
کپیپورقاسم، هانیه، باباخانی، آریا، و رستم زاد، هانیه. (1396). تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(3 )، 309-318. SID. https://sid.ir/paper/162041/fa
Vancouver:
کپیپورقاسم هانیه، باباخانی آریا، رستم زاد هانیه. تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(3 ):309-318. Available from: https://sid.ir/paper/162041/fa
IEEE:
کپیهانیه پورقاسم، آریا باباخانی، و هانیه رستم زاد، “تاثیر استفاده از جلبک سبز Ulva intestinalis بر ویژگی های ضد اکسیدانی پاستا،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 3 ، pp. 309–318، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162041/fa