APA:
کپیجعفریان، حجت اله، جمالی، هادی، پریچه، نفیسه، و کول مقدم، حوریه. (1393). آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(3)، 347-359. SID. https://sid.ir/paper/162066/fa
Vancouver:
کپیجعفریان حجت اله، جمالی هادی، پریچه نفیسه، کول مقدم حوریه. آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(3):347-359. Available from: https://sid.ir/paper/162066/fa
IEEE:
کپیحجت اله جعفریان، هادی جمالی، نفیسه پریچه، و حوریه کول مقدم، “آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 3، pp. 347–359، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162066/fa