Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

735
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 347 | صفحه پایان 359

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره مخمر ساکرومایسس سرویزیا (Saccaromyces cerevisiae) در رشد, تغذیه و بقای آلوین های قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بود. این آزمایش به صورت طرح کاملا تصادفی در قالب 4 تیمار و هر یک در 3 تکرار طراحی شد. عصاره مخمر ساکرومایسس سرویزیا در 4 سطح 0, 3 S3)), 6 ((S6 و 9 درصد (S9) وزن غذا به جیره غذایی پایه اضافه شد. آلوین ماهیان قزل آلا طی روز در 4 وعده بر اساس 5 تا 6 درصد وزن بدن به صورت دستی در 30 روز تغذیه شدند. آلوین ماهیان قزل آلا با وزن اولیه 176 میلی گرم به صورت تصادفی در 12 تانک فایبرگلاس 10 لیتری با تراکم 4 قطعه ماهی/ لیتر توزیع شد. نتایج نشان داد که مخمر ساکرومایسس سرویزیا نتوانست پارامترهای رشد و تغذیه را در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان ارتقا دهد (P>0.05). وزن نهایی بدن و نرخ رشد ویژه (SGR) در تیمارهای آزمایشی اختلاف معنی داری با تیمار شاهد نداشت (P>0.05). مخمر نانوایی نتوانست تاثیر مثبتی در ضریب رشد حرارتی (TGC) و ضریب تبدیل غذایی (FCR) داشته باشد (P>0.05). همچنین, نتایج آنالیز لاشه نشان داد که تیمارهای آزمایشی با تیمار شاهد اختلاف معنی داری ندارند (P>0.05). این مطالعه نشان داد که عصاره مخمر ساکرومایسس سرویزیا کارایی بالایی بر ارتقای پارامترهای رشد و تغذیه آلوین های ماهی قزل آلای رنگین کمان ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان، حجت اله، جمالی، هادی، پریچه، نفیسه، و کول مقدم، حوریه. (1393). آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 67(3)، 347-359. SID. https://sid.ir/paper/162066/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان حجت اله، جمالی هادی، پریچه نفیسه، کول مقدم حوریه. آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1393؛67(3):347-359. Available from: https://sid.ir/paper/162066/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله جعفریان، هادی جمالی، نفیسه پریچه، و حوریه کول مقدم، “آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به منزله جیره غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره وری از غذا در آلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 67، no. 3، pp. 347–359، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا