مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات آمین های بیوژن در ماهی شوریده طی روش های مختلف انجمادزدایی

صفحات

 صفحه شروع 256 | صفحه پایان 263

چکیده

 آمین های بیوژن ترکیبات آلی نیتروژن داری هستند که اصولاً به وسیله دکربوکسیلاسیون اسیدهای آمینه تولید می شوند. حضور مقادیر بالای آمین های بیوژن در مواد غذایی نشان دهنده شروع فساد و کیفیت نامطلوب در مواد غذایی است. در این مطالعه تغییرات مقدار آمین های بیوژن تولید شده در عضله ماهی شوریده (Otolithes rubber) به عنوان پارامتر شیمیایی فساد طی روش های مختلف انجمادزدایی (آب, هوا, یخچال و مایکروویو) مورد ارزیابی قرارگرفت. ماهیان شوریده پس از صید و انتقال به کارخانه, بسته بندی شده و در تونل انجماد با دمای 36-درجه سانتی گراد منجمد گردیده و به-مدت 4 ماه در سردخانه با دمای 18-درجه سانتی گراد نگهداری شدند. پس از موعد مقرر, انجمادزدایی ماهیان با استفاده از روش های انجمادزدایی در آب, هوا, یخچال و مایکروویو انجام شد و تغییرات آمین های بیوژن (هیستامین, پوترسین, تیرامین و کدورین) در انجمادزدایی با هر کدام از روش ها بررسی شد. نتایج حاصله کاهش معنی داری در مقدار هیستامین در انجمادزدایی در یخچال را در مقایسه با سایر روش ها و گروه کنترل نشان داد (0/05>P). همچنین کاهش معنی داری (0/05>P) در مقدار پوترسین در طی انجمادزدایی با روش مایکروویو در مقایسه با سایر روش ها مشاهده شد, اما اختلاف معنی داری بین مقادیر تیرامین و کدورین تولید شده در روش های مختلف انجمادزدایی در مقایسه با تیمار شاهد وجود نداشت (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سراج، بیتا. (1397). تغییرات آمین های بیوژن در ماهی شوریده طی روش های مختلف انجمادزدایی. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 71(3 )، 256-263. SID. https://sid.ir/paper/162112/fa

    Vancouver: کپی

    سراج بیتا. تغییرات آمین های بیوژن در ماهی شوریده طی روش های مختلف انجمادزدایی. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1397؛71(3 ):256-263. Available from: https://sid.ir/paper/162112/fa

    IEEE: کپی

    بیتا سراج، “تغییرات آمین های بیوژن در ماهی شوریده طی روش های مختلف انجمادزدایی،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 71، no. 3 ، pp. 256–263، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162112/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button