مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia

صفحات

 صفحه شروع 183 | صفحه پایان 193

چکیده

مایکوسپرین ها, متابولیت های جذب کننده تابش فرابنفش هستند که از طریق مسیر سنتز اسیدهای آمینه آروماتیک (Shikimate pathway) تولید می شوند. در مطالعه حاضر به بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع این ترکیبات در آرتمیا اورمیانا (Artemia urmiana) و آرتمیای بکرزا (parthenogenetic Artemia) پرداخته شد. سیست های هر دو جمعیت آرتمیا تحت شرایط استاندارد تخم گشایی شدند. لاروها (ناپلیوس اینستار I) بلافاصله بعد از تخم گشایی به آب رقیق شده دریاچه ارومیه با شوری 150 گرم در لیتر انتقال یافت, سپس شوری آب محیط پرورش به طور تدریجی تا 250 گرم در لیتر افزایش داده شد. آرتمیاها در طول دوره پرورش با دو تیمار غذایی جلبک تک سلولی دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) سبز و قرمز تغذیه شدند. در پایان آزمایش غلظت هفت نوع مایکوسپرین شامل Asterina-330, Shinorine, Mycosporine-2Glycine, Palythine, Porphyra-334, Mycosporine-Glycine:valine و Palythinol در آرتمیاهای بالغ توسط دستگاه HPLC اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده افزایش معنی دار میزان مایکوسپرین ها را در هر دو جمعیت آرتمیای تغذیه شده با جلبک قرمز, به استثنای Shinorine در A. urmiana, در مقایسه با جلبک سبز نشان داد. در اکثر موارد آرتمیای بکرزا در مقایسه با A. urmiana قابلیت بیشتری برای تجمع مایکوسپرین ها از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، ساناز، خدابنده، صابر، آق، ناصر، و بختیاریان، مهدیه. (1391). بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 65(2)، 183-193. SID. https://sid.ir/paper/162116/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی ساناز، خدابنده صابر، آق ناصر، بختیاریان مهدیه. بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(2):183-193. Available from: https://sid.ir/paper/162116/fa

    IEEE: کپی

    ساناز خسروی، صابر خدابنده، ناصر آق، و مهدیه بختیاریان، “بررسی تاثیر نوع غذا بر میزان تجمع مایکوسپرین ها در Artemia urmiana و parthenogenetic Artemia،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 2، pp. 183–193، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162116/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button