مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

690
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد،ترکیب شیمیایی بدن، پروفایل اسید های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn)

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 210

چکیده

 ال کارنیتین به عنوان یکی از مکمل های ضروری و مهم جهت تغذیه انسان و حیوان شناخته شده است. مطالعه حاضر, به-منظور بررسی اثر مکمل ال- کارنیتین بر عملکرد رشد ( وزن نهایی بدن, میزان رشد روزانه, ضریب تبدیل غذایی, کارایی تبدیل غذایی, میزان غذای دریافتی, میزان کارایی پروتئین, میزان کارایی چربی, میزان تولید پروتئین و میزان تولید چربی) و ترکیبات شیمیایی لاشه ( پروتئین, چربی, خاکستر و رطوبت), پروفایل اسید های چرب بدن و فعالیت فاکتور رشد شبه انسولین 1  (IGF-1) ماهی شانک زرد باله طراحی گردید. در این تحقیق, 240 ماهی با میانگین وزنی 3.23±0.46 گرم به صورت تصادفی در 4 گروه 60 تایی ( با سه تکرار و در هر تکرار 20 قطعه ماهی) در مخازن پلاسنیکی 60 لیتر قرار گرفتند و با رژیم غذایی محتوی 0, 400, 800 و 1200 میلی گرم ال-کارنیتین بر کیلوگرم غذا به صورت روزانه مورد تغذیه قرار گرفتند. بعد از 64 روز, رژیم غذایی محتوی 800 میلی گرم ال- کارنتین بر کیلوگرم غذا منجر به افزایش معنی دار عملکرد رشد ( به استثنای میزان رشد روزانه), میزان پروتئین و چربی لاشه, اسید های چرب بدن و فعالیت شبه انسولین شد. همبستگی مثبت بین فعالیت شبه انسولین و میزان رشد روزانه به استثنای رژیم غذایی محتوی 1200 میلی گرم ال- کارنیتین بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. با توجه به نتایج حاضر می توان بیان نمود که رژیم غذایی 800 میلی گرم ال- کارنیتین بر کیلوگرم غذا می تواند منجر به افزایش رشد, کیفیت لاشه, فعالیت فاکتور رشد شبه انسولین 1 و متابولیسم لیپید در ماهی شانک زرد باله شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا. (1395). تاثیر مکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد,ترکیب شیمیایی بدن, پروفایل اسید های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(2)، 201-210. SID. https://sid.ir/paper/162166/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا. تاثیر مکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد,ترکیب شیمیایی بدن, پروفایل اسید های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(2):201-210. Available from: https://sid.ir/paper/162166/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، “تاثیر مکمل ال-کارنیتین روی الگوی رشد,ترکیب شیمیایی بدن, پروفایل اسید های چرب بدن و فعالیت فاکتور شبه انسولین (IGF-1) ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus, Houttyn)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 2، pp. 201–210، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162166/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button