مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

272
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست کاری شده به جای مخمر Lansy PZ در شاخصه های رشد و بازماندگی دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana

صفحات

 صفحه شروع 317 | صفحه پایان 330

چکیده

 اخیرا به علت مشکلاتی در تهیه مخمر Lansy PZ (قیمت بالا و تجاری نکردن تکنیک ساخت), تحقیقات وسیعی در زمینه جانشینی آن با مخمرهای صنعتی (مانند مخمر نانوایی) برای تغذیه آرتمیا صورت می گیرد. در این مطالعه, میزان رشد و درصد بازماندگی ناپلیوس های Artemia urmiana وA. franciscana در روزهای 3, 7, 11 و 15 ام پرورش در 6 تیمار غذایی مخمری (مخمرLansy PZ, مخمر غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباعی, مخمر غنی شده بدون لایه مانوپروتئین, مخمر بدون لایه مانوپروتئین, مخمرهای ساده 50 و 100 درصد جیره غذایی) همراه با تغذیه از جلبک Dunaliella tertiolecta در ظروف یک لیتری با تراکم 500 عدد در لیتر و شوری 80 در هزار به مدت 15 روز تا مرحله بلوغ بررسی شدند. نتایج روز پانزدهم نشان داد که بیشترین رشد هر دو گونه آرتمیا با تغذیه از مخمر Lansy PZ بود و رشد طولی آرتمیای ارومیه با این جیره (9.09 میلی متر) بیشتر از آرتمیای امریکا (7.52 میلی متر) بود. در روز پانزدهم و با تغذیه از مخمر بدون لایه مانوپروتئین, بازماندگی بالاتری (آرتمیای ارومیه و امریکا به ترتیب 73.20 و 75.80 درصد) نسبت به سایر جیره ها و حتی مخمر Lansy PZ (به ترتیب 60.70 و 72.07 درصد) به دست آمد. بررسی نتایج نشان داد که دست کاری های مخمر نانوایی تاثیرات واضح تری در بازماندگی هر دو گونه آرتمیا در مقایسه با رشد دارد؛ با وجود این, حذف لایه مانوپروتئینی مخمر اهمیت بیشتری در مقایسه با غنی سازی با اسیدهای چرب غیراشباعی در تغذیه هر دو گونه داشت. بنابراین, پیشنهاد شد که مخمر نانوایی بدون لایه مانوپروتئین می تواند جانشین مناسبی برای مخمر Lansy PZ در تغذیه هر دو گونه آرتمیا خصوصا در سیستم های پرورشی در مقیاس کوچک و مداربسته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طالبی، فرهاد، اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، عبدی، جواد، و منافی فر، رامین. (1392). تاثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست کاری شده به جای مخمر Lansy PZ در شاخصه های رشد و بازماندگی دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 66(3)، 317-330. SID. https://sid.ir/paper/162185/fa

    Vancouver: کپی

    طالبی فرهاد، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، عبدی جواد، منافی فر رامین. تاثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست کاری شده به جای مخمر Lansy PZ در شاخصه های رشد و بازماندگی دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1392؛66(3):317-330. Available from: https://sid.ir/paper/162185/fa

    IEEE: کپی

    فرهاد طالبی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، جواد عبدی، و رامین منافی فر، “تاثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست کاری شده به جای مخمر Lansy PZ در شاخصه های رشد و بازماندگی دو گونه Artemia urmiana و Artemia franciscana،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 66، no. 3، pp. 317–330، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162185/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button