APA:
کپیمردمرادیان، نسیم، رحمانی فرح، کاوه، حسینی، سیدمسعود، و صحت نیا، بهارک. (1395). ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(4 )، 417-429. SID. https://sid.ir/paper/162198/fa
Vancouver:
کپیمردمرادیان نسیم، رحمانی فرح کاوه، حسینی سیدمسعود، صحت نیا بهارک. ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(4 ):417-429. Available from: https://sid.ir/paper/162198/fa
IEEE:
کپینسیم مردمرادیان، کاوه رحمانی فرح، سیدمسعود حسینی، و بهارک صحت نیا، “ارزیابی مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده با پوشش های خوراکی مختلف،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 4 ، pp. 417–429، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162198/fa