APA:
کپیرزاقی، بهزاد، یگانه، سکینه، کرامت امیرکلایی، عبدالصمد، و جانی خلیلی، خسرو. (1396). اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی, همراه با استفاده از پودر سیر در جیره, بر پارامترهای رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 70(4 )، 337-349. SID. https://sid.ir/paper/162218/fa
Vancouver:
کپیرزاقی بهزاد، یگانه سکینه، کرامت امیرکلایی عبدالصمد، جانی خلیلی خسرو. اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی, همراه با استفاده از پودر سیر در جیره, بر پارامترهای رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1396؛70(4 ):337-349. Available from: https://sid.ir/paper/162218/fa
IEEE:
کپیبهزاد رزاقی، سکینه یگانه، عبدالصمد کرامت امیرکلایی، و خسرو جانی خلیلی، “اثر جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) با پودر ماهی, همراه با استفاده از پودر سیر در جیره, بر پارامترهای رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 70، no. 4 ، pp. 337–349، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162218/fa