Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

751
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از آنها

صفحات

 صفحه شروع 453 | صفحه پایان 460

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی اثر زمان انبارداری ساقه پنبه بر خواص فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از آن بوده است. بنابراین با استفاده از ساقه پنبه در 5 حالت تازه, بعد از 4 ماه و 8 ماه انبارداری در دو حالت فضای باز و سرپوشیده و همچنین کاربرد 2 نوع ترکیب چوبی شامل 100 درصد ساقه پنبه و ترکیب 60 درصد ساقه پنبه و 40 درصد چوب صنوبر, اقدام به ساخت 30 تخته خرده چوب آزمایشگاهی همسان گردید. سپس ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها اندازه گیری و نتایج حاصل با استفاده از طرح آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش زمان انبارداری ساقه پنبه, مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده با کاهش معنی داری روبرو گردید. با این حال افزوده شدن چوب صنوبر به ترکیب چوبی باعث شد که مقدار کاهش مقاومت خمشی و به ویژه مدول الاستیسیته تخته های ساخته شده با ساقه پنبه با انبارداری 4 و 8 ماه به حداقل برسد. نتایج نشان داد که انبارداری ساقه پنبه موجب کاهش چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده گردیده است و استفاده از چوب صنوبر در ترکیب چوبی برای حفظ میزان چسبندگی داخلی تخته های ساخته شده در سطح مطلوب موثر بود. همچنین با افزایش زمان انبارداری ساقه پنبه, واکشیدگی ضخامت تخته ها به طور معنی داری افزایش یافت. نتیجه این بررسی بیانگر آن است که کلیه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از ساقه پنبه با افزایش زمان انبارداری آن کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کارگرفرد، ابوالفضل. (1391). اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از آنها. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، 65(4)، 453-460. SID. https://sid.ir/paper/162779/fa

    Vancouver: کپی

    کارگرفرد ابوالفضل. اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از آنها. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(4):453-460. Available from: https://sid.ir/paper/162779/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل کارگرفرد، “اثر زمان انبارداری ساقه پنبه و مخلوط آن با چوب صنوبر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از آنها،” جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 4، pp. 453–460، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162779/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا