مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,168
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 باکتریهای اسیدلاکتیک بطور وسیعی در طبیعت پراکنده هستند. این ارگانیسمها در طول تخمیر لاکتیک, موادی مانند اسیدهای آلی, دی استیل, پراکسید ئیدروژن و باکتریوسین تولید می نمایند. باکتریوسینها مواد ضدمیکروبی با ماهیت پروتئینی هستند که از رشد سویه های حساس جلوگیری می کنند. در این تحقیق, 28 سویه باکتری اسید لاکتیک از فرآورده های لبنی برای آزمایش فعالیت ضدمیکروبی, جداسازی شدند. فعالیت آنتاگونیسمی بوسیله آزمایشAgar Spot Test بررسی شد. فقط 17 سویه از لاکتوباسیلها تولید مواد شبه باکتریوسین نمودند. برای استخراج باکتریوسین محلول رویی بوسیله سانتریفوژ محیط کشت مایع بدست آمد. هاله عدم رشد باکتریهای شناساگر که شامل 10 سویه پاتوژن میکروبی در برابر محلول رویی لاکتوباسیلهای جداکننده بوسیله آزمایش Well Diffusion Assay بررسی شد. همچنین تاثیر باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین بر سایر باکتریهای اسید لاکتیک نیز بررسی شد. بزرگترین قطر هاله عدم رشد بوسیله عصاره سویه ch5 با استافیلوکوکوس اورئوس به اندازه 20 میلی متر و کمترین هاله عدم رشد بوسیله سویه d9 با انتروباکتر ائروژنز به اندازه 1 میلی متر بدست آمد. بیشترین فعالیت در pH برابر با 5/6 – 5/5 و دوره انکوباسیون 48 ساعت در دمای 30 - 25 درجه سلسیوس, بدست آمد. فعالیت ضدمیکروبی محلول رویی خالص شده با آنزیم کاتالاز ثابت, ولی بوسیله تیمار با آنزیم های پروتئاز مانند پپسین, این فعالیت ضدمیکروبی از بین رفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، زهرا، قائمی، ناصر، و فائزی قاسمی، محمد. (1386). ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ. علوم زیستی، 1(3 (پیاپی 3))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/164135/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری زهرا، قائمی ناصر، فائزی قاسمی محمد. ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ. علوم زیستی[Internet]. 1386؛1(3 (پیاپی 3)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/164135/fa

    IEEE: کپی

    زهرا حیدری، ناصر قائمی، و محمد فائزی قاسمی، “ارزیابی فعالیت باکتریوسین تولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از فرآورده های لبنی در محیط in situ،” علوم زیستی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 13–22، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164135/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button