مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,137
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان و شرایط انجمادزدایی بر میزان آمین های بیوژنیک و تغییرات بار میکروبی در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 ماهی پس از خارج شدن از انجماد به همان سرعت ماهی تازه فاسد می شود, بنابراین در این پژوهش تاثیر شرایط مختلف انجمادزدایی بعد از 10 و 16 ساعت در دمای محیط 25-30oC, دمای محیط با پاشیدن آب 15-20oC هر سه ساعت و دمای پیش سردکن 5-10oC بر میزان آمین های بیوژنیک هیستامین, پوترسین, کاداورین و تغییرات بار باکتریایی (مزوفیل و سرماگرا) در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) بررسی گردید. نتایج حاصل از اندازه گیری آمین های بیوژنیک به وسیله HPLC با جذب UV در طول موج 254 nm با نتایج شمارش میکروبی تطابق داشت. تغییرات مقادیر پوترسین در این شرایط جزیی بود در حالی که بیشترین مقادیر کادورین و نیز بار باکتریایی در روش انجمادزدایی به مدت 16 ساعت در دمای محیط 25-30oC و کمترین آن ها در انجمادزدایی به مدت 10 ساعت در دمای پیش سردکن 5-10oC مشاهده شد (p<0.50), اما هیستامین در هیچ یک از نمونه ها قابل ردیابی نبود. بنابراین پوترسین و کاداورین نسبت به هیستامین شاخص های مناسب تری برای تعیین تازگی ماهی هوور مسقطی تشخیص داده شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    داژبخت، فاطمه، حسینی، سیدابراهیم، ارشادلنگرودی، هادی، عزت پناه، حمید، و جلیلی، سیدحسن. (1390). تاثیر زمان و شرایط انجمادزدایی بر میزان آمین های بیوژنیک و تغییرات بار میکروبی در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis). علوم زیستی، 5(1 (پیاپی 16))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/164231/fa

    Vancouver: کپی

    داژبخت فاطمه، حسینی سیدابراهیم، ارشادلنگرودی هادی، عزت پناه حمید، جلیلی سیدحسن. تاثیر زمان و شرایط انجمادزدایی بر میزان آمین های بیوژنیک و تغییرات بار میکروبی در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis). علوم زیستی[Internet]. 1390؛5(1 (پیاپی 16)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/164231/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه داژبخت، سیدابراهیم حسینی، هادی ارشادلنگرودی، حمید عزت پناه، و سیدحسن جلیلی، “تاثیر زمان و شرایط انجمادزدایی بر میزان آمین های بیوژنیک و تغییرات بار میکروبی در ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis)،” علوم زیستی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 16)، pp. 21–30، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164231/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button