Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

938
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر مهاری عصاره برگ سبز چای Camellia sinensis بر رشد باکتری Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 78

چکیده

 برگ سبز چای Camellia sinensis حاوی ترکیبات پلی فنلی با اثرات ضد میکروبی است. از آنجا که چای از نوشیدنی های بسیار پرطرفدار در ایران و جهان می باشد, مطالعه اثر ضد میکروبی و مهاری آن بر رشد باکتری های بیماری زا اهمیت زیادی خواهد داشت. در این پژوهش اثر مهاری و ممانعت کنندگی عصاره کلون های مختلف برگ سبز چای 100, 101, 102, آسام, DN و KEN بر باکتریPseudomonas aeruginosa PTCC 1558  مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. ابتدا برگ های شش کلون مختلف چای جمع آوری و عصاره برگ سبز آن ها به روش پرکولاسیون تهیه و خشک شد. سپس باکتری در معرض شش غلظت مختلف عصاره چای به روش آزمون حساسیت باکتریایی (آنتی بیوگرام) با دیسک قرار داده شد. آزمون سه بار در روزهای مختلف انجام و میانگین قطر هاله های کلونی محاسبه شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که عصاره برگ سبز کلون های مختلف چای دارای اثر ضد باکتریایی هستند. هم چنین مشاهده شد که رقت 6.25 عصارهای برگ سبز چای بهترین اثر مهاری را بر رشد باکتری داشتند. بر اساس تحقیقات به عمل آمده, به نظر می رسد پلی فنل های چای در شرایط خاص با تولید پراکسیدهیدروژن به صورت پرواکسیدان عمل کرده اند و از این طریق اثر مهاری خود را بر رشد باکتری اعمال می کنند. یافته های این مطالعه نشان داد که مصرف چای سبز می تواند به عنوان درمان کمکی در بیماران تحت درمان با آنتی بیوتیک ها مطرح باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کافی، مهرنوش، قائمی، ناصر، مظفری، نورامیر، فلک رو، کوروش، و داستان، کتایون. (1390). مطالعه اثر مهاری عصاره برگ سبز چای Camellia sinensis بر رشد باکتری Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558. علوم زیستی، 5(1 (پیاپی 16))، 71-78. SID. https://sid.ir/paper/164236/fa

    Vancouver: کپی

    کافی مهرنوش، قائمی ناصر، مظفری نورامیر، فلک رو کوروش، داستان کتایون. مطالعه اثر مهاری عصاره برگ سبز چای Camellia sinensis بر رشد باکتری Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558. علوم زیستی[Internet]. 1390؛5(1 (پیاپی 16)):71-78. Available from: https://sid.ir/paper/164236/fa

    IEEE: کپی

    مهرنوش کافی، ناصر قائمی، نورامیر مظفری، کوروش فلک رو، و کتایون داستان، “مطالعه اثر مهاری عصاره برگ سبز چای Camellia sinensis بر رشد باکتری Pseudomonas aeruginosa PTCC 1558،” علوم زیستی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 16)، pp. 71–78، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164236/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا