مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مراحل فنولوژی و برخی از شاخص های رشد در ارقام سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 67

چکیده

 به منظور بررسی مراحل فنولوژی, برخی از شاخص های رشد و خصوصیات کمی و کیفی ارقام ساوالان, سانته و کوزیما آزمایشی به مدت یک سال (90-1389) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تیمار و سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان انجام گرفت. غده ها در اواخر دی ماه کشت و اواخر اردیبهشت ماه برداشت شدند. نتایج حاصل نشان داد که طولانی بودن مرحله رشد و نمو جوانه ها و بالا بودن دما در مرحله حجیم شدن غده ها سبب گردیده که عملکرد سیب زمینی در خوزستان از مناطق معتدل کشور کمترشود. در خوزستان مرحله رشد سبزینه ای کوتاه بود و مرحله مسن شدن مشاهده نگردید. سرعت رشد اندام های هوایی و غده درمراحل اولیه رشد و نمو افزایش و پس از رسیدن به حداکثر کاهش یافت. رقم ساوالان به دلیل دارا بودن بیشترین سرعت رشد غده (19.04 گرم در روز در مترمربع) و سرعت رشد محصول (21.72 گرم در روز در مترمربع), حداکثر عملکرد ماده خشک غده (4.20 تن در هکتار) در واحد سطح را تولید نمود. بیشترین سرعت رشد نسبی گیاه (0.598 گرم در گرم در روز) و غده (0.320 گرم در گرم در روز) به ترتیب به ارقام ساوالان و کوزیما مربوط بود. رقم کوزیما حداکثر عملکرد کل (19.91 تن در هکتار) و قابل فروش (18.38 تن در هکتار) را به خود اختصاص داد ولی از نظر این صفات اختلاف این رقم با رقم ساوالان معنی دار نبود. بیشترین درصد ماده خشک غده (22.38) به رقم ساوالان تعلق داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دارابی، عبدالستار، و افتخاری، سیدعبداله. (1393). بررسی مراحل فنولوژی و برخی از شاخص های رشد در ارقام سیب زمینی (.Solanum tuberosum L). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 37(3)، 53-67. SID. https://sid.ir/paper/165143/fa

    Vancouver: کپی

    دارابی عبدالستار، افتخاری سیدعبداله. بررسی مراحل فنولوژی و برخی از شاخص های رشد در ارقام سیب زمینی (.Solanum tuberosum L). تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1393؛37(3):53-67. Available from: https://sid.ir/paper/165143/fa

    IEEE: کپی

    عبدالستار دارابی، و سیدعبداله افتخاری، “بررسی مراحل فنولوژی و برخی از شاخص های رشد در ارقام سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 37، no. 3، pp. 53–67، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165143/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button