مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 125

چکیده

 در آزمایش حاضر اثر محلول پاشی با غلظت های 0, 200 و 400 میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک, در طول فصل تابستان بر برخی خصوصیات کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار (هر تکرار شامل یک درخت) انجام شد. نتایج نشان داد محلول پاشی با غلظت 200 میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک به طور معنی داری میزان مواد جامد محلول کل میوه و آنتوسیانین را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. میزان اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), ویتامین ث, آنتی اکسیدان کل, فلاونوئیدهای کل و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL) با افزایش غلظت اسید آسکوربیک افزایش معنی داری داشت ولی pH آب میوه به طور معنی داری کاهش پیدا کرد. نتایج نشان داد محلول پاشی با اسید آسکوربیک احتمالا به دلیل افزایش میزان مواد جامد محلول به عنوان سوبسترای اصلی در مسیر ساخت آنتوسیانین و افزایش میزان فعالیت آنزیم PAL به عنوان کلیدی ترین آنزیم درگیر در مسیر ساخت فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین, باعث بهبود خصوصیات کیفی و رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اله ویرن، افسانه، فرخزاد، علیرضا، و اصغری، محمدرضا. (1395). تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 39(3)، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/165180/fa

    Vancouver: کپی

    اله ویرن افسانه، فرخزاد علیرضا، اصغری محمدرضا. تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1395؛39(3):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/165180/fa

    IEEE: کپی

    افسانه اله ویرن، علیرضا فرخزاد، و محمدرضا اصغری، “تاثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های کیفی و بهبود رنگ گیری میوه سیب رقم رد اسپار،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 39، no. 3، pp. 113–125، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165180/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button